Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Ποθκιαντραπιά...

Απο τον ΠΟΛΙΤΗ του Σαββάτου:

Αυστηρό μήνυμα σε όσους βιάστηκαν να διακρίνουν πολιτικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία του διευθύνοντος συμβούλου του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ Άντη Χατζηκωστή έστειλε χθες ο γ.γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού. Ο κ. Κυπριανού, αφού χαιρέτισε το γεγονός ότι η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεν παρέλειψε να εκφράσει τη θλίψη του για τη στάση που τήρησαν πολιτικοί και δημοσιογράφοι μπροστά στο έγκλημα, ενώ δεν δίστασε να τους καλέσει σε απολογία. "Έχω παρατηρήσει ότι πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι, που καθοδηγούμε την κοινωνία και διαμορφώνουμε αντιλήψεις, έχουμε, κατά την άποψή μου, συμπεριφερθεί με τρόπο που έχει δηλητηριάσει την κυπριακή κοινωνία και αναφέρομαι σε δηλώσεις που είχαν γίνει την πρώτη στιγμή της δολοφονίας και παρέπεμπαν σε πολιτικά κίνητρα. Νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να μας γίνει μάθημα και να συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα. Νομίζω ότι κάποιοι θα έπρεπε να απολογηθούν προς τον κυπριακό λαό για αυτά που έχουν διατυπώσει στο αρχικό στάδιο", ανέφερε χαρακτηριστικά. Σε ερώτηση πώς μπορεί να είναι βέβαιος ότι δεν ήταν πολιτικά κίνητρα, ο κ. Κυπριανού αντέτεινε ότι δεν είναι βέβαιος, παρόλο που οι συλλήψεις δείχνουν προς μία κατεύθυνση. Όπως είπε, μόνο παρανοϊκοί, υποκινούμενοι από πολιτικά κίνητρα θα έκαναν μια τέτοια δολοφονία.
Η πρωτοβουλία "Ελεύθεροι Πολίτες" έψεξε με ανακοίνωσή της τα φαινόμενα αμετροέπειας που παρουσιάστηκαν μετά τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, τόσο από πολιτικούς όσο και από δημοσιογράφους που έσπευσαν να αποδώσουν πολιτικά κίνητρα στην εγκληματική ενέργεια.


Έκαμα εψές ένα ζάππινκ την ώρα των ειδήσεων. Αν έβρετε ποιός ήταν ο μόνος σταθμός που δεν έπαιξε καθόλου τες πιο πάνω δηλώσεις. Έσhι που τα εψές που προσπαθώ να έβρω μια λογική εξήγηση τζαι δεν τα καταφέρνω...